Toivoisin, että voisin jakaa enemmän tietoa itsestäni tänne ja enemmän kuvia päivittäisistä tapahtumista. Olen oikeasti todella vähän paikallani ja tykkään ottaa kuvia milloin mistäkin. En kuitenkaan mitään tarkkoja, hyvälaatuisia tai välttämättä taiteellisiakaan kuvia. Enemmänkin muistoja joistakin hetkistä.
Tänään on ollut taas hyvä päivä, tosin aamulla herätessä oli maa taas valkoinen ja se latisti fiilistä hieman. HALUAN KEVÄÄN!
Edelleen olen talvi-ihmisiä, mutta talven pitää olla talvella ja kesä erikseen.
On se jännä miten joka kevät pettyy yhtä paljon takatalven tuloon, kun se oikeasti tulee kuitenkin joka kevät eikä asialle voi mitään. Samaten jouluksi haluaa aina lunta ja pakkasta. Halutaan aina kaikki ja heti, oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan. Kyllä me vaan ollaan vaativia :-)
Toisaalta mietin, että onhan se hyvä ärsyyntyä pienistä asioista. Usein se tarkoittaa, että ei ole suurempia murheita. Kuitenkin sitten on olemassa varmasti muitakin minunlaisia ihmisiä jotka ahdistuvat pienistä ja suurista asioista samanaikaisesti. Ollaan pessimistejä.
Mutta nyt huomaan, miten alan pikkuhiljaa muuttua. En tiedä sitten onko kyseessä kevät, loistava uusi työpaikka vai kenties se, että terapia alkaa tehoamaan?
Virittäydytään tulevaan kesään viime kesän kuvilla... :-)