No nyt on hieman taas rauhoituttu eilisen jäljiltä. Heti sai kyllä kummasti aikaiseksi sydämentykytyksiä kun oli pinna kireellä. Propral ei tällä kertaa aiheuttanut niin pahoja oireita. Viimeksi kun otin Propralia, oli seuraavana päivänä kamala olo; huimausta, väsymystä ja maha aivan sekaisin. Tällä kertaa otin vain 1/4 tablettia, ja riitti hyvin.

Tämä päivä onkin mennyt kotitöitä tehdessä ja muutaman muffinssinkin pyöräytin. Kävin kaivamassa autonkin lumen alta esille. Ulkona pyryttää kamalasti, mutta teki ihan hyvää käydä harrastuksen parissakin ulkoilemassa aamusta.

Huomenna taas töihin reippain mielin (toivottavasti). Tällä hetkellä tuntuu taas siltä, että voisi jäädä vain sohvalle makaamaan loppuviikoksi. Totuushan se ei kuitenkaan ole, töissä tulee aina hyvä mieli kun saa toteuttaa itseään ja olla porukassa. Sosiaaliset tilanteet mua ahdistaa yhä, mutta terapeutin mukaan ne pitää vaan kohdata. Oikeassahan terapeutti siinä on, kaikkea ei voi loputtomiin vältellä. Ja onhan tämä tilanne nyt jo alkanut helpottaa...